De zomer staat voor de deur. Het uitgelezen moment om eens nieuwe sieraden te kopen. Wie weet kun je deze zomer weer lekker naar een festival. Dan wil je er natuurlijk wel goed bijlopen. In dit blogartikel geef ik je de laatste trends wat betreft sieraden. Benieuwd? Lees dan vooral verder. Want hierdoor ben je ervan verzekerd dat je op de hoogte bent van de allerlaatste trends.  

Sieraden van goud en zilver?

Waarschijnlijk heeft iedereen wel gouden of zilveren sieraden in zijn huis. Logisch want ze passen overal bij. Maar tegenwoordig is het helemaal hip om kleuren te dragen. Dus kies eens voor edelstenen of kralen. Je creëert hiermee helemaal een nieuwe look. Wil je helemaal wat anders? Ga dan voor lettersieraden. Zoals de naam het al zegt zijn het sieraden met letters. Dus kies bijvoorbeeld letter van jezelf of van je geliefde. Een andere trend die mateloos populair is, zijn geboortestenen. Dit zijn speciale stenen die een betekenis hebben. De enige keuze die je hoeft te maken is, kies je jouw eigen geboortemaand of die van iemand die je dierbaar is. Trouwens ook leuk om als cadeau weg te geven 😉

Schakelarmbandjes

Hou jij ervan om helemaal bij de tijd te lopen? Dan moet je deze trend echt weten! Het gaat om schakelarmbandjes. Deze armbanden zijn enorm populair en zijn aan een echte opmars bezig. Het voordeel is dat het goed te combineren valt met alle kleuren. Het maakt niet uit of je nou kiest voor goud of zilver. Je loopt er hoe dan ook hip bij! Je hebt een uitgebreide keuze met schakelarmbanden. Er zijn bijvoorbeeld hele grove schakels, hierdoor creëer je een stoere look. Ga je liever voor wat subtielers? Dan kun je het beste kiezen voor wat fijnere schakels.

Earcuffs zijn de perfecte sieraden 

Hou jij van piercings, maar hou je er niet van om een gaatje in je oor te schieten? Dan ben je niet de enige. Mede hierom zijn er earcuffs. Het zijn nep piercings. Ze zien er uit als echte, maar het voordeel is dat je geen gaatje hoeft te schieten. Hoe werkt dit precies zul je denken. Deze nep piercings gaan niet door je oor zoals de traditionele piercing. Maar je klemt hem gewoon vast aan je oor. Verder zijn ze verkrijgbaar in goud en zilver. Hierdoor kun je ze dus altijd laten aansluiten op je outfit.