Mannen opgelet!  Heb je geen idee wat hip is op dit moment? Wij wel 😉 Dus wil jij kleding dragen dat populair is op dit moment, blijf dan vooral lezen. Ik laat je namelijk de laatste trends op het gebied van fashion zien. Zodat jij er helemaal up-to-date bijloopt.

Kleding met ruitjes

Een ruitjespatroon op kleding helemaal uit? Niet meer! Ruitjes zijn hot op dit moment. Je ziet steeds meer broeken met een ruitmotief dit is mooi te combineren met een overhemd of een casual trui. Je kunt er ook voor kiezen om een overshirt met ruitjes te kopen. Het voordeel van ruitmotief is dat het met bijna alles valt te combineren.

Laarzen voor mannen en pantalons

Als je dacht dat laarzen alleen voor vrouwen zijn, dan heb je het mis. Chelsea boots zijn namelijk enorm populair onder mannen. Het is al een hele lange trend, want zelfs de Beatles droegen deze schoenen al in de jaren 60. Niet geheel zonder reden aangezien Chelsea boots enorm stijlvol zijn. Daarnaast past het bijna onder elk kledingstuk en elke kleur. Ook zijn ze gebruiksvriendelijk. Je kunt ze namelijk zó aantrekken en je hoeft geen veters te strikken. Probeer het is te combineren met een pantalon. Je creëert hiermee een casual, maar ook een representatieve look. Ben je nog niet bekend met een pantalon? Dit is een comfortabele broek die er heel zakelijk uitziet, maar toch ook casual. Je hebt ze in verschillende varianten. Van skinny tot wijde pijpen.

Leer is weer terug van weggeweest

Afgelopen jaren was het niet populair. Maar dat neemt niet weg dat het weer helemaal terug van weggeweest is nu. Misschien heb je hem nog in je kledingkast hangen. De zwarte leren jas. Dan wordt het nu tijd om hem eruit te halen. Steeds meer modeontwerpers maken weer gebruik van leer. Niet heel raar natuurlijk aangezien het een enorm stoere look geeft.

Overhemden en overshirts

Vroeger was het nogal gebruikelijk om een pak te komen naar kantoor. Maar die tijd is in de meeste gevallen voorbij. Comfort wordt steeds belangrijker, maar natuurlijk wil je er nog wel representatief bijlopen. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor alleen een overhemd of een overshirt. Maar wat is het verschil tussen deze twee? Het zit hem met name in de dikte van het product. Een overhemd is vaak dunner en minder warm dan een overshirt.